Kozlov cez prestávku na diaľku pochváli spoluhráčov za výkon

17.05.2009 Celý región

Prešov 17. mája (TASR) – V bašte slovenskej hádzanej na Baštovej ulici v Prešove bojovali v nedeľu popoludní hráči Tatrana v prvom finálovom zápase extraligy proti Košiciam (31:26) aj za svojho spoluhráča Radoslava ...
Potešili ho už v prvom polčase, ktorý vyhrali 17:11 a tak im údajne v kratučkom telefonáte cez prestávku odkázal, aby pokračovali v nastúpenom trende aj v druhom dejstve. Siedmi hráči slovenského majstra deň pred zápasom nakrátko navštívili. "Rozprávali sme sa iba päť minút, dlhšie sa nedalo, " prezradil Peter Dudáš, ktorý hrával spolu s ním už v ŠKP Bratislava. Aj jemu sa o tom všetkom ťažko hovorí... "S Radom sme toho dosť prežili, najviac času pochopiteľne na tréningoch, v zápasoch, na cestách po Slovensku i po Európe. Keď nás nezamestnávali profesionálne povinnosti, chodili sme spolu na kávu, do kina. Keď som napríklad nebol so svojou snúbenicou, boli sme stále spolu, " uviedol odchovanec Dubnice, ktorý verí, že to najhoršie má Kozlov za sebou. "Rado do každého zápasu dával srdce a verím, že vďaka veľkému srdcu vyhrá aj tento boj. Dúfam, že ho čoskoro prevezú na traumatologické oddelenie, čo bude znamením, že sa má opäť o čosi lepšie. Veľmi rád sa vzdelával, čítal knihy, určite mu potom nejaké donesieme, aby si mohol krátiť dlhé chvíle. "

Na prešovskom ARE je rodák z Michaloviec momentálne najmladším pacientom. "Z každej jeho vety je cítiť, že chce bojovať. Neopúšťa ho optimizmus, pri rozprávaní sa aj usmeje. Z jeho strany sú liečba a následná rehabilitácia určite nasmerované správne, ešte je treba, aby mu veľmi prial aj osud, " uviedol nemenovaný zdroj.
 

Vyberte región